STARBALM lämpötikku 50 ml

STARBALM®: n tuotteet koostuvat 100-prosenttisesti kasviperäisistä ainesosista. Näiden ainesosien ja erittäin huolella valittujen luonnollisten öljyjen yhdistelmä on tehnyt STARBALM®ista laadukkaan ja tehokkaan tuotteen. STARBALM®: n tuotteilla on laaja käyttäjäkunta ympäri maailmaa aina urheiluseuroista kuntourheilijoihin.

Tuotesarja on tarkoitettu tukemaan harjoittelua ja rentouttamaan lihasta suorituksen jälkeen.

6,00 € / kpl sis. alv 24,00 % + Toimituskulut alkaen 5,90 €
  Kpl

STARBALM Warm Stick
STARBALM® Lämpötikku on ihanteellinen lihasten itsehoitoon. Lämpötikun suurin etu on, että kätesi pysyvät puhtaina samalla, kun hierot voidetta iholle. Annostelu tapahtuu kääntämällä kepin alaosassa olevaa nappia ja voide tulee helposti ulos. Pakkauksen avulla se on helppo viedä kaikenlaiseen urheilutapahtumaan ja tuote kulkee mukana vaikka treenikassissa.

Tuote soveltuu niin ennen (Before - lämmittää) kuin jälkeen (After - rauhoittaa) urheilusuorituksen. Lämpövaikutus tuntuu syvällä kudoksessa samalla, kun se viilentää pinnallisesti. Lämpövaikutusta kannattaa tehostaa peittämällä käsitellyn alueen vaatteilla ja/tai lisäämällä verenkiertoa. 

 

Sisältää: Hexadecanol, Menthol, Eucalyptus Oil, Pine Needle Oil, Dimethicone, AEO, Polyvinylpyrrolidone (PVP),Triethanolamine (TEA), Cetyl Palmitate, Cinnamal, Eugenol, Turpentine Oil, Methylparaben, Ethylparaben, Purified Water.