PWR Plus -kortti

PWR Plus -kuntosalikortti, jolla pääset liikkumaan 24/7. 

*PWR Plus etuihin kuuluu Recovery Pump housujen käyttö veloituksetta (asiakaspalvelun aukioloaikoina).*

*Kampanjaetuna 20 ensimmäistä saa ilmaisen Optishake shakerin kaupan päälle. Shakerin saat asiakaspalvelusta ja henkilökunnan tulee aktivoida se käyttöösi. Älä siis ota sitä omatoimisesti Optishake -koneen viereisestä hyllystä.*

Lue sopimusehdot kohdasta Tekniset tiedot.

34,90 € / Valitse sis. alv 10,00 %

Maksut veloitetaan ensimmäisen kuukauden jälkeen e-laskusopimuksena. Sopimus on toistaiseksi voimassa oleva yhden (1) kuukauden irtisanomisajalla.

Ei avausmaksua, ei määräaikaisuuksia eikä muita lisäkuluja.

Kulkuoikeus astuu voimaan heti ostotapahtuman jälkeen. 

Huom! Mobiiliappi ei näytä päättymispäivää, koska kortti on toistaiseksi voimassa oleva.

 

Sopimusehdot

PWR Plus asiakassopimus on voimassa toistaiseksi, kunnes se irtisanotaan. Irtisanomisaika on yksi (1) kalenterikuukausi ja sen voi tehdä milloin tahansa. Irtisanominen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen info@pwrfitcenter.fi (ilmoituksessa tulee mainita irtisanomispäivä) tai nettisivuilla olevan irtisanomislomakkeen avulla.


Sopimus on henkilökohtainen ja sitä ei voi siirtää toiselle henkilölle. Alle 18-vuotiaiden henkilöiden sopimuksen allekirjoittaa huoltaja, ikäraja on 15 vuotta. Sopimus vahvistetaan, kun ensimmäinen kuukausimaksu on suoritettu ja kirjallinen sopimus asiakkaan kanssa e-laskutuksesta on tehty.


Kuukausimaksu (34,90 €) veloitetaan asiakkaalta kerran kuukaudessa e-laskuna ja asiakas vastaa siitä, että lasku maksetaan eräpäivään mennessä (maksuehto 7 päivää). Alaikäisen henkilön kohdalla huoltaja on vastuussa laskun maksamisesta. Mikäli jäsenen e-laskuosoitteeseen tulee muutoksia, on asiakkaan tehtävä uusi e-laskusopimus uudessa pankissa. Asiakkaan tulee huolehtia yhteystietojen ajanmukaisuudesta. Mikäli e-laskusopimusta ei ole tehty voidaan lasku lähettää asiakkaalle kirjeenä, johon lisätään laskutuslisä 5 € / lasku.    

 

Maksujen viivästyessä PWR Fit Center on oikeutettu perimään asiakkaalta voimassa olevan korkolain mukaisen viivästyskoron ja muistutusmaksun sekä tarvittaessa siirtämään maksun perimisen toiselle taholle (maksuun lisätään mahdolliset perintäkulut).

 

PWR Plus asiakkuudessa ei ole taukomahdollisuutta. Erikoistapauksissa, kuten yli yhden (1) kuukauden kestävä sairastuminen, voidaan sopimus keskeyttää kirjallista todistetta vastaan.


PWR Fit Center voi irtisanoa sopimuksen, mikäli asiakas laiminlyö sopimuksen mukaiset maksut tai asiakkaan toiminta on kuntosalin ilmapiiriin sopimatonta käytöstä. PWR Fit Center Oy:llä on oikeus muuttaa yleisiä sopimusehtoja ja hinnoittelua yksipuolisesti. Voimassa olevat hinnat ja sopimusehdot löydät nettisivuiltamme.